Samenwerkend  Platform  Industrie Terrein  Zanddonk
Project camera in beeld


PROJECT CAMERA IN BEELD

Beste ondernemer,

Wellicht hebben jullie al gehoord van het project “Camera in Beeld”Al enige tijd promoten we dit project via sociale media, onze Facebook-, Instagram- en Twitteraccount.

Camera in Beeld draagt bij aan een effectievere en snellere opsporing. Hoe meer burgers en ondernemers hun camera’s aanmelden op www.politie.nl/cib, hoe effectiever we als politie kunnen werken.

Vriendelijk wil ik jullie vragen om de komende periode eens te inventariseren of er in de directe omgeving van uw bedrijf ondernemers zijn die hun beelden na een incident met ons willen delen. In de meest voorkomende gevallen is dit wel het geval. Als de camera echter al geregistreerd is scheelt dat de politie enorm veel tijd doordat we de contact gegevens van de eigenaren al hebben.

Onze doelstelling is dat er zoveel mogelijk camera’s worden aangemeld bij www.politie.nl/cibHet is belangrijk om te weten dat na de aanmelding de ingevoerde gegevens alleen in te zien zijn door de politie. 

Kijk op deze link en vind hier alles terug over dit project. Hier vindt u ook veel gestelde vragen.

Voor dit project hebben we folders op het bureau. Als je hier gebruik van wil maken mag je deze ophalen op het bureau of bestellen via mij. Natuurlijk is het ook mogelijk dat je contact met mij opneemt zodat ik vrijblijvend kort het project mondeling kom toelichten.

 

Met vriendelijke groet,

Werner Zopfi

Senior GGP

Wijkagent Zanddonk – Landgoed Driessen - Waalwijk Zuid

Politie I Eenheid Zeeland West Brabant I District Hart van Brabant I Team Langstraat
Tilburgseweg 23 B, 5161 ME te Sprang-Capelle
Postbus 8050, 5004 GB te Tilburg

werner.zopfi@politie.nlKVO
Copyright © 2022   -   SpitZ Waalwijk   -